För kvinnor med ADHD

Med hjälp av ledande ADHD-experter stöttar Letterlife dig med forskningsbaserade metoder, personliga strategier och verktyg anpassade för dig.

Är du redo att förändra ditt sätt att leva med ADHD? Skaffa Letterlife idag!

Var en av de första!

Prova vårt ADHD-verktyg för kvinnor
  • Gemenskap med likasinnade individer
  • Personliga verktyg anpassade efter dina unika behov
  • Dagliga incheckningar baserade på forskning

Sagt om Letterlife

“Den här appen är en livräddare ❤️ så många andra som kan relatera till varandra och ge stöd genom att bara dela med sig av sina berättelser och känslor. Det är som att en ny värld öppnade sig för mig.”

Anna, användare

“ÄLSKAR Letterlife ❤️! Får mig att observera vad jag gör, när och vad jag ska göra istället för att fastna i sociala medier, äta kolhydrater/godis och så vidare. Dåliga vanor verkar lättare att lägga märke till med den här appen.”

Cecilia, användare

Det fungerar utmärkt, jag behöver vill bara utforska mer. Jag vill tacka er för ett bra verktyg 😁

Helen, Letterlife Användare
Skapad av läkare och patienter
Ditt personliga, dagliga stöd!

När du hanterar din ADHD vill du hitta den bästa kombinationen av medicin, utbildning och praktiska verktyg. Letterlife kommer att guida dig på vägen och hjälpa dig att hitta det som fungerar bäst för dig.

Personliga verktyg baserade på dina vanor och din ADHD-profil

Forskningsbaserade lösningar från några av världens främsta experter

Bli en del av vår gemenskap och känn dig aldrig ensam!

Läs mer
  • Blogg

ADHD Mediciner – Nytta eller risk? Forskning eller myter?

Har du precis fått en ADHD-diagnos och står inför att kanske prova medicin? Eller har du ett barn med ADHD och saknar svaren du behöver för att våga testa läkemedelsbehandling? Du är inte ensam! Mediciner, oavsett om det riktar sig till barn eller vuxna kan väcka en mängd känslor och frågor. Speciellt när det ju […]

  • Blogg

ADHD-Medicin och hormoner, borde doserna anpassas utifrån menscykeln?

Många flickor och kvinnor beskriver att de reagerar olika på sina ADHD-mediciner beroende på hur deras aktuella hormonella status ser ut. Vissa har till och med, i samarbete med sin läkare eller sjuksköterska, testat en mer individuell doseringsstrategi för sina ADHD-mediciner och berättar att doser anpassade till deras menscykel ger dem bättre vardagsfunktion och mindre […]

  • Blogg

ADHD-medicin och hjärt-kärlsjukdom

Läkare ställs varje gång de ska starta upp en läkemedelsbehandling inför frågan om vilka möjliga positiva och negativa effekter just den här medicinen kan ha för just den här personen på kort och på längre sikt. När det gäller ADHD-läkemedel är förhöjd puls och blodtryck vanliga biverkningar som alltid är en del både av undersökningen […]

När du är i kontakt med oss är din integritet vår högsta prioritet. Dina data och information är konfidentiell och krypterade.