Uppnå din fulla potential med ADHD-Coachning

 • Finns där för dig
 • Det du behöver, när du behöver det
 • Evidensbaserat och effektivt

4.7 Rating

Nu fokuserar jag på hur jag fungerar istället för på hur jag mår Lisa, 24

Min coach är den första person som förstått mig och kunnat ge mig rätt verktyg. Erica, 31

Vad är ADHD-coaching?

ADHD-coachning handlar rakt upp och ned om att få din vardag att fungera. Tillsammans med din coach  bygger du upp kunskapen om hur din ADHD-hjärna fungerar och fyller på din personliga verktygslåda med praktiska verktyg som gör att du kan navigera mer effektivt genom livet. Det handlar aldrig om att förändra vem du är, utan om att hitta just dina styrkor och smarta sätt att:

 • Prioritera, organisera, komma igång och gå i mål
 • Känna igen, hantera och kommunicera känslor
 • Hitta och behålla livsbalans och god hälsa

Tillsammans kommer du och din coach , bryta ner stora uppgifter i mindre delar, sätta upp tydliga mål och stämma av att du jobbar i rätt riktning. ADHD-coachning bygger på ett positivt och personligt fokus för att lyckas på jobbet, i skolan, med relationer, din hälsa eller andra livsområden där du vill få till en hållbar förändring. Att ha sin egen coach med på vägen gör resan lite lättare och roligare!

Linnéa, en av våra coacher

Linnea jobbar, precis som alla våra coacher utifrån teknik som bygger på motiverande samtal

Hon har över fem års erfarenhet av att arbeta med NPF, samsjuklighet och livsstilsförändringar.

Hon vet från uppdrag inom bland annat inom Svenska Fotbollsförbundet och Regeringskansliet att jobba med personer som kan prestera fantastiskt och ändå må och fungera ganska dåligt.

Tillsammans kommer ni utforska de områden som är mest betydelsefulla för just din funktionsnivå och hälsa. Ni kommer skräddarsy dina mål och sedan mäta, utvärdera och bocka av hur det påverkar din prestation och livskvalitet.

Linnea jobbar, precis som alla våra coacher utifrån teknik som bygger på motiverande samtal

Jolanta, ADHD-coach

Jolanta Eriksson - Letterlife ADHD-Coach
Jolanta har 16-års erfarenhet som NPF-coach

Hon dessutom personlig erfarenhet som NPF-mamma men även utifrån en egen ADHD-diagnos och tidigare utmattningstillstånd.

Hon har även en pedagogisk ledarskapsutbildning och erfarenhet av att arbeta med samsjuklighet som är vanlig vid NPF.

Tillsammans kommer ni jobba med de livsområden som har störst påverkan på din hälsa idag, såsom hormoner, mediciner och relationer. Ni kommer noga att mäta, utvärdera och justera dina mål, med siktet inställt på en stabil vardagsfunktion och god livskvalitet.

Jolanta Eriksson - Letterlife ADHD-Coach
Jolanta har 16-års erfarenhet som NPF-coach

Vad du kan förvänta dig av ADHD-coachning?

Vi erbjuder 25, 45 och 60 minuters sessioner
 1. Skräddarsydd åtgärdsplan utifrån din unika ADHD: Våra coacher anpassar alltid upplägget efter dina behov. All coaching bygger på evidensbaserade metoder och beprövad erfarenhet vid ADHD såsom motiverande samtal (MI), kognitiv beteendeterapi (KBT), dialektisk beteendeterapi (DBT och mindfulness).
 2. Definiera behov, utmaningar och mål: Du och din coach utforskar dina mål och drömmar, eventuella hinder på vägen och vad som krävs för att nå hela vägen fram.
 3. Testa vad som fungerar för just dig: Det finns faktiskt inga dumma frågor så utmana din coach och undersök hur hen ser på saken!
 4. Fokus på långsiktiga fördelar: Förändring är svårt, och våra coacher vet hur svårt det kan vara att hålla i tillräckligt länge för att börja se skillnad. Din coach hjälper dig att hålla i och hålla ut även i motvind.
 5. En stark och bärande relation: Du och din coach matchas för att öka chansen att er personkemi stämmer redan från början. Ni har ett viktigt jobb framför er och då är enkel kommunikation, förtroende och tydlighet en förutsättning.

FAQ

 • Hur mycket kostar det?

  Vi erbjuder coachingsessioner i olika längder:
  25 minuter för 500kr
  45 minuter för 999kr
  60 minuter för 1390kr

 • Vad är ADHD-coaching och hur fungerar det?

  ADHD-coaching är en målinriktad, strukturerad och fokuserad relation mellan en coach och klient för att utveckla praktiska strategier för effektivt dagligt liv. Coaching är individanpassad och täcker olika livsaspekter, inklusive alla aspekter av Letterlife’s ADHD 24/7-modell, och säkerställer fokus på säkra och meningsfulla relationer samt ett meningsfullt livsuppdrag.

 • Hur kan coaching hjälpa mig?

  Coaching kan hjälpa dig genom att erbjuda personlig vägledning och konsultation. Det fokuserar på att förbättra daglig funktion utan nödvändigtvis att behandla potentiella psykologiska störningar. Genom att etablera en personlig, relevant och realistisk målsättning kan en coach hjälpa till med att förbättra ditt dagliga liv, särskilt om du brottas med utmaningar som uppskjutande, tidsstyrning och organisatoriska svårigheter.

 • Är ADHD Coaching endast för kvinnor, eller kan även män få tillgång

  ADHD-coaching är öppen för både kvinnor och män. Trots att texten nämner stöd specifikt för kvinnor med ADHD, är coaching en individanpassad process som kan vara till nytta för alla oavsett kön.

 • Hur hittar jag rätt coach?

  För att hitta rätt coach bör du säkerställa att coachen är certifierad enligt validerade och evidensbaserade metoder, såsom Motivational Interviewing (MI), Community Reinforcement Approach (CRA) eller KBT-metoder. Definiera dina behov, reflektera över dina specifika utmaningar och mål, ställ specifika frågor under konsultationen, överväg erfarenheten och överväg att prioritera långsiktiga fördelar över sessionskostnader samt etablera förtroende och kompatibilitet med din coach.

 • Hur länge jobbar man med en coach?

  Varaktigheten av coaching kan variera beroende på individuella behov och mål. Det är en personlig process, och det är viktigt att diskutera och fastställa en lämplig tidsram med din coach baserat på dina specifika omständigheter och önskemål.

Vad våra kunder säger om coaching

Sjukvården bara släppte mig så ADHD-coaching har varit helt avgörande för mig. Sara, min coach, har stöttat mig till mycket bättre sätt att hantera både jobb och familj.

Olivia, 31

Att välja ADHD-coaching var ett utmärkt beslut. Emelie, min coach, skapade en trygg miljö och tillhandahöll praktiska verktyg. Om du behöver hjälp med att hantera ADHD, rekommenderar jag att jobba med en coach!

Johanna, 42

Letterlife är grymt. Om du letar efter äkta stöd, trygga möten och praktiska verktyg rekommenderar jag dem starkt!

Emilia, 29

När du är i kontakt med oss är din integritet vår högsta prioritet. Dina data och information är konfidentiell och krypterad.